Websites

Website laten maken?

Wij hebben jarenlange ervaring in ontwerp van (responsive) websites, blogs, intranets en webshops.

Een professionele website maken we op maat, met gebruik van uw eigen of door ons ontworpen of verbeterde logo en huisstijl, beeldmateriaal en uw interactieve en functionele wensen.

Daarna kunt u via het krachtige en overzichtelijke beheersysteem (CMS) zonder enige programmeerkennis op elk gewenst moment online uw website zelf aanpassen.

Geïnteresseerd?

Maak een afspraak
Webdesigner Maastricht, website laten maken

Standaard inbegrepen

Professionele webdesign, volledig in eigen huisstijl

Krachtig en overzichtelijk beheersysteem (CMS)

Onbeperkt aantal pagina's zelf maken

Onbeperkt afbeeldingen of video's plaatsen

Eenvoudig zelf je teksten wijzigen, links & knoppen plaatsen

Geoptimaliseerd voor desktop computers en mobiele devices

Beveiligingsplugin

Technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines, o.a. Google

Zoekmachine instellingen module en SEO-vriendelijke URL's

Gelinkt aan uw Social Media pagina's

Contactpagina met contactformulier

Tot 10 pagina's gevuld met content

Optioneel

Fotogalerij module

Portfolio module

Slideshow

Blog / Nieuws-overzicht

Klanten (testimonials)

Social Share buttons

Login & leden module

Google maps integratie

Bezoekers statistieken (Google Analytics)

Multi-taal module

Webshop module

i-Deal betaalmodule

Design naar uw wens

Wij nemen uw wensen en ideeën als vertrekpunt bij het maken van je website. Voor de herkenbaarheid en uitstraling van uw bedrijf integreren we uw huisstijl en logo.

Werkt op elk beeldscherm

Een responsive ontwerp dat is afgestemd op alle schermgrootes, desktop of mobiel, garandeert dat uw websitebezoekers uw bedrijfswebsite zonder problemen kunnen raadplegen.

Makkelijk aanpassen

Wil je zelf aanpassingen doen of wil je later nog uitbreiden? Onze websites zijn heel flexibel. U kunt een onbeperkt aantal pagina’s toevoegen en eenvoudig zelf teksten en foto’s wijzigen.

Zoekmachine vriendelijk

Al onze websites zijn technisch geoptimaliseerd met de juiste SEO plug-ins, instellingen en met SEO-vriendelijke URL’s, zodat deze goed vindbaar is in de zoekmachine van Google.

Uitstekende kwaliteit

Onze websites zijn tot op het kleinste detail uitgewerkt. De websites voldoen aan alle webstandaarden en zijn gebouwd voor alle populaire webbrowsers (Chrome, Firefox, Safari).

Koppeling met Social media

In de websites integreren we koppelingen naar Social Media als: Facebook, Twitter etc. Uw bezoekers kunnen uw bedrijf ook via die andere kanalen volgen en direct met u communiceren.

Scherpe prijzen

Wij leveren de allerhoogste kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Wij zijn geen verkopers maar adviseren u steeds maatwerk. Doordat u alleen die modules aanschaft die nodig zijn, betaalt u nooit teveel. En later kunt u probleemloos uitbreiden.

Persoonlijke service

Elke klant krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Wij bespreken graag met u uw ideeën en wensen. Wij adviseren u op basis van onze jarenlange ervaring en vinden altijd een passende oplossing voor uw online aanwezigheid en promotie.

Onderhoud

Een website vraagt voortdurend aandacht en moet onderhouden worden. Ook na het online gaan van uw website blijven wij desgewenst betrokken. Voor websitebeheer en het uitbouwen van functionaliteiten zijn wij er voor u!

Een website laten maken?