Webshops

Webshop laten maken?

Wij bouwen professionele webshops die volledig zijn afgestemd op uw wensen, eenvoudig zelf te beheren zijn en volledig onder eigen controle staan. Dus, zonder maandelijkse huurkosten of percentage van omzetkosten.

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van webshops en houden de juiste balans tussen design, communicatie, marketing en verkoopdoelstellingen.

Standaard beschikken onze webshops over veel functionaliteiten en mogelijkheden, waardoor u een professionele start kunt maken.

Wij bieden u

  • Webdesign voor uw nieuwe webshop;
  • Webshop installatie en ontwikkeling;
  • Aanpassingen, uitbreidingen (add-ons) en koppelingen om aan uw specifieke wensen te voldoen.
Vraag naar mogelijkheden
Webdesigner Maastricht, webshop laten maken

Standaard inbegrepen

Professionele webdesign, volledig in eigen huisstijl

Installatie en bouw

Webshop in een taal

Technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines, o.a. Google

Klanten accounts

Ongelimiteerd aantal categorieën, subcategorieën en artikelen

Onbeperkt aantal producten opties, uitvoeringen, afbeeldingen

Koppeling met uw betaalprovider

Beveiligingsinstellingen

Koppeling met een vervoerder

Orders, PDF facturen en pakbonnen

Optioneel

Ongelimiteerd talen en valuta

Wishlist en “Send to a friend”

Product slideshow

SEO Expert module

Alle betaalsystemen mogelijk

One Page checkout

Bezoekers statistieken (Google Analytics)

Coupons, kortingen

Post NL Track en Trace, automatisering

Product batch upload

… en nog meer!

Producten

Ongelimiteerd categorieën, subcategorieën, producten, attribuutgroepen aanmaken en beheren. Sorteren van producten op relevantie, prijs, klantkortingen evenals het instellen van productbeoordelingen, prijzen met en zonder belasting. Prestashop is ook geschikt om downloadbare producten verkopen.

Bestellingen

In Prestashop heeft u real-time overzicht en kunt u bestellingen, orderstatus, retourzendingen, speciale aanbiedingen (promoties, coupons) beheren, coupons weggeven voor bepaalde productcategorieën, PDF rekeningen en pakbonnen maken.

Betalingen

Diverse betalingsmethoden, iDeal, Google Checkout, PayPal, versturen onder rembours. Integratie van Mollie, Multisafepay en andere Payment Service Providers. Ondersteuning van verschillende valuta, verschillende prijzen berekenen voor landen.

Verzendbeheer

Verzendkosten beheren, onbeperkt aantal vervoerders en bestemmingen, bezorgkosten bereken afhankelijk van bestelhoeveelheid en het totale bestelbedrag, gewicht, afstand. Verschillend bezorgadres en factuuradres opgeven, mogelijkheid om bestellingen bij de winkel te laten ophalen. Track en Trace beheer.

Webdesigner Maastricht, webshop laten maken
Webdesigner Maastricht, webshop laten maken

Administratie

Aanpasbare back-end, met snelkoppelingen en zoekfunctie, CMS pagina’s en WYSIWYG teksteditor, meerdere gebruikers beheren en verschillende rechten toewijzen, modules aan- en uitzetten met één muisklik, snel producten toevoegen door .csv bestanden te importeren, database back-ups, producten indexeren om sneller te kunnen zoeken.

Klantenbeheer

Persoonlijke klantenaccounts, mogelijkheid om klantengroepen aan te maken, loyaliteitsprogramma met puntensysteem, nieuwsbrief functionaliteit, kortingsbonnen verzenden naar de beste klanten en naar klanten die al besteld hebben.

Talen en valuta

Geïntegreerd zijn drie standaard talen: Engels, Frans en Spaans. Ook vertaald in meer dan 50 andere talen; online vertaalfunctie van alle productgegevens via Google translate of zelf aan te passen. Wisselkoersen te synchroniseren, ongelimiteerd aantal belastingpercentages toevoegen en per land instellen.

Vindbaarheid

Een zoekmachine vriendelijke Prestashop webshop heeft veel voordelen. De gestructureerde code en de snelheid van het systeem zorgen ervoor dat uw webshop makkelijker zal scoren in de zoekmachines, zoals Google, dan andere e-commerce oplossingen.

Scherpe prijzen

Wij leveren de allerhoogste kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Wij zijn geen verkopers maar adviseren u steeds maatwerk. Doordat u alleen die modules aanschaft die nodig zijn, betaalt u nooit teveel. En later kunt u probleemloos uitbreiden.

Persoonlijke service

Elke klant krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Wij bespreken graag met u uw ideeën en wensen. Wij adviseren u op basis van onze jarenlange ervaring en vinden altijd een passende oplossing voor uw online aanwezigheid en promotie.

Onderhoud

Een webshop vraagt voortdurend aandacht en moet onderhouden worden. Ook na het online gaan van uw website blijven wij desgewenst betrokken. Voor webshopbeheer en het uitbouwen van functionaliteit zijn wij er voor u!

Geïnteresseerd?