Webshops

Webshop laten maken?

Wij bouwen professionele webshops die volledig zijn afgestemd op uw wensen, eenvoudig zelf te beheren zijn en volledig onder eigen controle staan. Dus, zonder maandelijkse huurkosten of percentage van omzetkosten.

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van webshops en houden de juiste balans tussen design, communicatie, marketing en verkoopdoelstellingen.

Standaard beschikken onze webshops over veel functionaliteiten en mogelijkheden, waardoor u een professionele start kunt maken.

Wij bieden u

  • Webdesign voor uw webshop;
  • Webshop installatie en ontwikkeling;
  • Uitbreidingen en koppelingen om aan uw specifieke wensen te voldoen.
Vraag offerte aan
Webdesigner Maastricht, webshop laten maken

Standaard inbegrepen

Professionele webdesign, volledig in eigen huisstijl

Installatie en bouw

Webshop in een taal

Technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines, o.a. Google

Klanten accounts

Ongelimiteerd aantal categorieën, subcategorieën en artikelen

Onbeperkt aantal producten opties, uitvoeringen, afbeeldingen

Koppeling met uw betaalprovider

Beveiligingsinstellingen

Orders, PDF facturen en pakbonnen

Optioneel

Meerdere talen en valuta

Wishlist

Product slideshow

SEO Expert module

One Page checkout

Bezoekers statistieken (Google Analytics)

Coupons, kortingen

Post NL Track en Trace

Product batch upload

… en nog meer!

Producten

Ongelimiteerd producten aanmaken en beheren. Sorteren van producten op relevantie, prijs. Klantkortingen, productbeoordelingen, prijzen met en zonder belasting. Ook geschikt om downloadbare producten verkopen.

Producten

Ongelimiteerd categorieën, subcategorieën, producten aanmaken en beheren. Sorteren op relevantie, prijs, Het instellen van productbeoordelingen. Prijzen met en zonder belasting. Ook geschikt om downloadbare producten verkopen.

Bestellingen

Overzicht, bestellingen, orderstatus, retourzendingen, speciale aanbiedingen (promoties, coupons),  PDF rekeningen, pakbonnen.

Betalingen

Diverse betalingsmethoden, iDeal, PayPal, creditcards etc. Integratie van Mollie, Multisafepay of andere Payment Service Provider.

Verzendbeheer

Verzendkosten beheren en bereken afhankelijk van bestelhoeveelheid en het totale bestelbedrag, gewicht, afstand. Verschillend bezorgadres en factuuradres opgeven, mogelijkheid om bestellingen bij de winkel te laten ophalen. Track en Trace beheer.

Webdesigner Maastricht, webshop laten maken
Webdesigner Maastricht, webshop laten maken

Administratie

Flexibele en duidelijke back-end,  CMS pagina’s en WYSIWYG teksteditor, meerdere gebruikers, verschillende rechten toewijzen, snel producten toevoegen door .csv bestanden te importeren, database back-ups.

Klantenbeheer

Persoonlijke klantenaccounts, loyaliteitsprogramma met puntensysteem, nieuwsbrief functionaliteit, kortingsbonnen verzenden naar de beste klanten en naar klanten die al besteld hebben.

Talen en valuta

Geïntegreerd in een taal, standaard Nederlands. Multilanguage webshop is ook mogelijk. Belastingpercentages toevoegen en per land instellen.

Vindbaarheid

Zoekmachine vriendelijk. De gestructureerde code en de snelheid van het systeem zorgen ervoor dat uw webshop makkelijk zal scoren in de zoekmachines, zoals Google.

Scherpe prijzen

Wij leveren de allerhoogste kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Wij zijn geen verkopers maar adviseren u steeds maatwerk. Doordat u alleen die modules aanschaft die nodig zijn, betaalt u nooit teveel. En later kunt u probleemloos uitbreiden.

Persoonlijke service

Elke klant krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Wij bespreken graag met u uw ideeën en wensen. Wij adviseren u op basis van onze jarenlange ervaring en vinden altijd een passende oplossing voor uw online aanwezigheid en promotie.

Onderhoud

Een webshop vraagt voortdurend aandacht en moet onderhouden worden. Ook na het online gaan van uw website blijven wij desgewenst betrokken. Voor webshopbeheer en het uitbouwen van functionaliteit zijn wij er voor u!